Visa Mastercard

Etumaksu - tilisiirto

Tuotepoimintoja ...
Tarjous- / uutiskirje
*Sähköposti


OK

Silloin tällöin säännöllisen epäsäännollisesti pistämme matkaan sähköisiä uutis-/tarjouskirjeitä. Kirjeen mukana aina erikoistarjouksia vain kirjeen tilaajille!

Adela PLN, naisten punainen nahkatakki

Adela PLN, naisten punainen nahkatakki
Adela PLN, naisten punainen nahkatakki Adela PLN, naisten punainen nahkatakki Adela PLN, naisten punainen nahkatakki
Hinta: 239,95€
Hinta Alv 0%: 193,51€
Hinta bonuspisteillä: 23995
Valmistaja: Legend Legend
Tuotekoodi: 93-1015
Kanta-asiakas bonuspisteet: 239
Saatavuus: Tuote myyty loppuun

Vaihtoehdot


* Koko:

Naisten musta nahkajakku erittäin kevyestä ja pehmeästä lampaan nappanahasta. Väri: punainen (sävytetty punainen -> kahta eri punaisen sävyä). Vuori: polyesteri.

Kun teet tilauksen tästä tuotteesta voit antaa - niin halutessasi -  hieman lisämittoja meille, jotta voimme tarkistaa oletko tilaamassa sinulle sopivan koon tuotteesta. Useastihan vaatteissa koko saattaa heittää koon suuntaan jos toiseenkin ja esim. jos yleensä käytät kokoa L, niin oikea koko saattaisi olla kuitenkin joltakin valmistajalta M ja sitten toiselta XL. Joten, jos haluat, että koko menee varmemmin kohdilleen, niin ota mitta käteen ja mittaa muutama mitta tämän ohjeen mukaan (http://ziglara.com/a/miten-otan-tarvittavat-mitat.html) ja laita ottamasi mitat vaikka lisätietoja kenttään tilausta tehdessäsi. Eli, tämä ei ole pakollista, mutta auttaa meitä täällä päässä tarkistamaan onko tilaamasi koko sinulle mahdollisesti sopiva. Jos antamsi mitat osoittavat, että tilaamasi koko ei sovellu sinulle alkuunkaan, niin olemme yhteydessä ja tutkitaan/mittaillaan yhdessä oikea koko sinulle.

Kirjoita arvostelu

Nimesi:


Arvostelu: Huomaa: HTML:ää ei käsitellä!

Arvosana: Huonoa           Hyvää

Syötä koodi laatikkoon:| Arcticas Oy - Varikonkatu 35 - 94200 Kemi |
Ziglara.com © 2018